Het zonnige Torrevieja ligt aan de Spaanse Costa Blanca, op 40 km van Alicante. Met haar 20 km kust en warme klimaat is Torrevieja in Spanje de perfecte bestemming om te overwinteren, te wonen of om te verblijven tijdens een vakantie. Vanuit de luchthavens in Alicante of Murcia is Torrevieja gemakkelijk te bereiken.

Torrevieja wordt omringd door verschillende zoutmeren. Deze vormen samen met de zoutmeren van La Mata de grootste zoutmeren van Europa. Hoewel het winnen van zout niet meer de belangrijkste economische activiteit van de regio is, is de zoutwinning nog steeds van behoorlijke omvang Rondom Torrevieja zijn verschillende plekken de moeite waard om te bezoeken. Maak een daguitstap naar Santa Pola, La Mata of Guadamar. Ook Murcia is vlakbij gelegen. In deze grotere stad is het aangenaam winkelen. Voor de kinderen is een bezoek aan de Rio Safari dierentuin of de permanente kermis in Santa Pola een uitstapje waard.

Residentie Seasenses ligt op slechts 5 km van de stad Torrevieja. Volg de N-332 ten zuiden van Torrevieja, neem op de rotonde van het commerciële centrum Punta Marina de richting van de zee naar de Avenida de las Olas. Aan het einde van de laan bevindt zich de Residentie Seasenses.


Residencial SEA SENSES 
Calle Mar LLana 2
03189 Rocio Del Mar (Torrevieja)
Spain

COB059605

Calle Mar Llana is het postadres, maar nog niet terug te vinden op Google Maps.
Het adres van het onthaal is Calle Poseidon 3.


https://goo.gl/maps/RT7vUTRzduA2


Steden en bezienwaardigheden…